Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
EUROPEADE ZWEMBAD & WELLNESS
EUROPEADE ZWEMBAD & WELLNESS

Subtropische zwemparadijzen voor kids

Een subtropisch zwembad is het ultieme uitstapje voor kids die houden van ravotten in het water. Subtropische zwemparadijzen bestaan vaak uit verschillende zwembaden en eventueel een sauna met wellness. Ontdek er hier alles over in dit artikel met tips, weetjes & info.

 

Wat heeft een subtropisch zwemparadijs te bieden?

Vaak bestaan ze uit verschillen binnen- en buitenzwembaden van verschillende temperaturen. Daarnaast zijn er ook heel wat leuke wildwaterbuizen voor uren spelplezier. Met een beetje geluk is er ook een wellness met sauna-mogelijkheden. Ben je zelf geen zwemfanaat en pas je liever op de kids? Dan is er gelukkig ook nog een terras waar je je kleine rakkers vanop afstand in het oog kan houden.

 

zwemparadijzen voor kids in europa

 

Waarom naar een subtropisch zwembad trekken?

Velen dromen ervan, maar het is slechts voor enkelingen een realiteit. Een eigen zwembad is tenslotte kostelijk en vergt heel wat onderhoud. Kinderen houden van plonzen en van zwembaden. Daarom is het de uitgelezen uitstapje voor onvervalste waterpret. Lees handige tips op kindengezin.be.

 

Waar vind je de leukste zwembaden?

Subtropische zwemparadijzen vind je in heel Europa. Océade in Brussel is de bekendste in België. Maar ook het Walibi heeft een apart subtropisch zwemparadijs. Je kan er makkelijk heen met de trein. Er bestaan ook speciale formules waarbij je treinticket en toegangsticket inbegrepen zijn. Wil je één van de grootste zwemparadijzen bezoeken? Dan moet je naar Duitsland.