Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
EUROPEADE ZWEMBAD & WELLNESS
EUROPEADE ZWEMBAD & WELLNESS

Wellness in huis

Ook jij kan genieten van je eigen wellness. Of het nu gaat om een sauna, een infraroodcabine of eigen zwembad: alles is mogelijk tegenwoordig. Er zijn heel wat verschillende prijsklassen, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om een stukje wellness in huis te halen.

 

Een eigen sauna

Een eigen sauna is op zich al genoeg reden om ze regelmatig te gebruiken. Je hebt geen last van mogelijke gluurders en voelt je helemaal op je gemak. Een sauna ontspant je volledig. Daarnaast is dit ook erg goed voor je fysieke gezondheid. “Mens sana in corpore sano”, luidt het devies. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam, kan het voldoende zijn om een Finse sauna te installeren.

sauna in huis

 

Wellness in huis met infraroodcabine

Een alternatief voor een sauna, is de infraroodcabine. Hij is bijzonder geschikt voor mensen met spier-of gewrichtspijnen. Daarnaast kan hij je ook mentaal ontspannen. Een infraroodcabine is iets minder warm dan een sauna. Terwijl de temperatuur in een sauna makkelijk oploopt tot 100 graden, zal een cabine met infraroodstralen slechts een temperatuur behalen tot maximum 65 graden Celcius.

 

Een zwembad in je tuin

Een eigen zwembad is de droom van heel wat mensen. Slechts een handvol mensen kunnen het zich permitteren. Meestal gaat het dan over een groot ingebouwd buitenzwembad met of zonder zwembadverwarming. Toch is de droom van een eigen zwemkom niet geheel uitgesloten voor kleinere budgetten. Je kan kiezen uit een intex zwembad of een polyester zwembad. Die zijn vaak al veel betaalbaarder. Maar waarom je jacuzzi niet combineren met een zwembad? Een zwemspa is een iets grotere jacuzzi waar je kiné-oefeningen kan doen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een ecologisch verantwoord alternatief: de zwemvijver. Hierbij combineer je een vijver met een zwembad. Dit is gezond voor jou en voor de dieren.

wellness-in-huis-met-zwembad